вівторок, 13 грудня 2011 08:50

Янукович: Угода про асоціацію між Україною та ЄС на стадії завершення

Янукович: Угода про асоціацію між Україною та ЄС на стадії завершення

Україна є і залишиться надійним партнером Європейського Союзу. Крім того, усі реформи у нашій країні пов'язані з бажанням українців досягти євростандартів.

Як повідомила прес-служба глави української держави, про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з міністром закордонних справ Угорщини Яношем Мартоні.

Янукович наголосив, що курс України на євроінтеграцію залишається незмінним, адже йдеться про свідомий вибір українського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асоціацію та вільну торгівлю з ЄС треба оформити до кінця року - Янукович

Президент додав, що реформування, яке зараз відбувається в різних сферах діяльності країни, також напряму пов'язане з прагненням українців досягти європейських стандартів якості життя.

"Все, що ми робимо в питанні євроінтеграції, ті реформи, які відбуваються зараз в Україні, – ми робимо, в першу чергу, для українського народу. Цей процес буде продовжуватися. У нас є переконання, які ми не змінюємо – і це переконання наших громадян", - сказав Янукович.

Президент загалом позитивно оцінив розвиток взаємин України та Євросоюзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одразу після саміту Україна-ЄС Янукович полетить до Москви

"Більш прогнозованих, ніж за ці півтора роки, відносин між Україною та ЄС не було. Ми дуже цим пишаємося. Тому що це досягнення всіх політичних сил і громадянського суспільства України", - наголосив він.

Глава держави зазначив, що сьогодні "на стадії завершення" перебуває Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом, яка також передбачає створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Угода про асоціацію між Україною та ЄС на стадії завершення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути