середа, 06 березня 2013 22:50

Янукович у Каневі розповів про національний проект всього суспільства

Сьогодні в Каневі після урочистого покладання квітів до могили Тараса Шевченка президент України Віктор Янукович наголосив на важливості якісного відзначення 200-річчя з дня народження поета.

Автор: Фото: Захар Колісніченко
 

"Ми з вами працювали і працюємо над відзначенням особливої дати — 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка. Я без перебільшення скажу, що ця дата важлива для всього світового співтовариства. Тарас Григорович — духовна вершина, що досягла тої геніальності поета, художника і мислителя, яка протягом останніх двох століть концентрує суспільство навколо утвердження суверенної і демократичної України. Від того наскільки якісно і змістовно ми наситимо програму святкування цієї дати, наскільки організовано підійдемо до святкування ювілею, залежатиме не лише моральний та інтелектуальний клімат нашого суспільства, а й зміцнюватиметься імідж української держави у всьому світі. Нам потрібна не разова ювілейна акція, а напружена робота з вшанування і осмислення всього великого спадку", - сказав Віктор Федорович.

Автор: Фото: Захар Колісніченко
 

"Вже багато зроблено. Але необхідно продовжити цю роботу. І це праця не лише для провідних вчених, митців, освітян, дипломатів, органів влади всіх рівнів, а й для громадськості. Адже це національний проект всього суспільства", - додав президент.

Крім того, Янукович нагадав, що 2014 рік проголошено роком Тараса Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Каневі розповів про національний проект всього суспільства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути