Ексклюзиви
понеділок, 12 липня 2010 16:24

Янукович у долі з "РосУкрЕнерго" - Тимошенко

Янукович у долі з "РосУкрЕнерго" - Тимошенко

Президент України Віктор Янукович у долі з "РосУкрЕнерго".

Про це під час засідання тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин ухвалення рішення щодо спору між "Нафтогазом" та "РосУкрЕнерго" і арешту екс-голови Держмитниці Анатолія Макаренка заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко.

"Незаконні речі із поверненням 11 мільярдів кубометрів газу Україною знаходяться у системі покровительства Януковича. Якби він цього не робив то не було б ніякого рішення щодо поверення газу "РосУкрЕнерго" і не було б кримінальних справ проти чиновників", - зауважила Тимошенко.

"Якби Янукович не був у долі, то не було б навіть ніякого подання до суду", - додала екс-прем"єр.

Тимошенко також зазначила, що як забрати гроші за газ(понад 5 мільярдів долалів - Ред.), то це призведе до дестабілізації фінінсової системи.

"Куди підуть ці гроші. Вони підуть Бойку та Фірташу. Бо це найбільша корупційна оборудка", - зауважила Тимошенко.

Тимошенко також нагадала, що голова СБУ Валерій Хорошковський, який нібито має відношення до "РосУкрЕнерго" відкрив справу проти екс-керівника Держмитниці Анатолія Макаренка і заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка.

"Чому проводяться незаконні речі, чому відкриваються справи проти тих людей, які діють в інтересах держави. Суть конфлікту що ці 11 мільярдів кубів закачувалися в газосховища в попередні роки, коли газ був по 150 доларів. І тепер "РосУкрЕнерго" хоче щоб цей газ залиш у власності, а потім продати українським підприємствам та на цьому заробити", - додала вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович у долі з "РосУкрЕнерго" - Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути