середа, 06 березня 2013 14:05

Янукович у Черкасах дарував автівки і звільнив чиновника по телефону
14

Фото: Фото: Ірина ПАТЛАТЮК

6 березня президент України Віктор Янукович відвідав місто Черкаси. Він побував у місцевому діагностично-консультативному центрі на території обласної лікарні.

Заклад розпочав роботу у серпні минулого року. Проте відділення з діагностичним обладнанням на першому поверсі пацієнтів ще не приймало.

За 30 хвилин до приїзду Януковича до будівлі центру заходить міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова. Вона оглядає перший поверх із головним лікарем. Виходить та йде зустрічати президента біля воріт.

Янукович приїздить близько 10.45. До центру йде з губернатором Черкащини Сергієм Тулубом, мером Сергієм Одаричем, Раїсою Богатирьовою та Тетяною Бахтєєвою, головою комітету Верховної Ради з питань охорони ­здоров'я. Янукович стає за трибуною. Супровід розміщується справа. Послухати президента прийшли медики, студенти та курсанти Академії пожежної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах повна готовність - чекають на приїзд Януковича

"Із року в рік ми підвищуємо заробітні плати та з року в рік ми покращуємо умови роботи медичних працівників, - говорить гарант під час виступу. - На Черкащині ми відкриваємо вже другий об'єкт, першим була дитяча обласна лікарня. Цей об'єкт, я сказав би так, чекав своєї черги і він дочекався. Ми вклали близько 70 млн гривень у його реконструкцію, медичне обладнання. Продовжуватимемо працювати над розбудовою обласної клінічної лікарні і діагностичного центру. На черзі будівництво перинатального центру. В Україні вже побудовано і діє 8 обласних перинатальних центрів. У Черкасах будівництво такого закладу відбудеться цього року, для цього у нас є всі можливості. Передбачене фінансування з початку цього року, я проситиму обласну і міську владу, щоб разом збудувати перинатальний центр. І щоб Черкащина ввійшла в число регіонів, у яких ця проблема вирішена".

Після виступу Янукович вручив ключі від двох автомобілів швидкої допомоги. На лобовому склі в обох авто напис "Подарунок від президента України В.Ф. Януковича".

"Дозвольте мені вручити маленький такий, я сказав би, навіть символічний подарунок, це дві карети швидкої допомоги, сучасні автомобілі "Форд" головному лікарю цієї лікарні. І побажати, щоб їх було побільше. Щоб своєчасно вони приїжджали до людей", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнив 5 голів райдержадміністрацій у трьох областях

Янукович також вручив ключі від автомобілів "Богдан-2110" ліквідатору Чорнобильської АЕС із Драбівського району Миколі Гарбузу та ветерану-афганцю Григорію Гриньку із Золотоніського району.

Після цього президенту влаштували екскурсію першим поверхом діагностичного центру. Там розміщені кабінети УЗД, МРТ та рентген-апарат. Під час оглядин медзакладу Янукович по мобільному телефону комусь сказав, що керівник юридичного управління на Черкащині має до кінця дня шукати іншу роботу.

"Щоб завтра зранку! Зранку! Ці документи були у всіх регіонах - це перше. І друге, цей керівник юридичного управління, який на Черкащині працює, йому треба до кінця дня сьогодні знайти іншу роботу. Погодьте це питання із головою обласної адміністрації і призначте іншу людину", - завершив розмову по мобільному Янукович.

У Центр надання адміністративних послуг міста Черкаси, який також відвідав президент, журналістів не пустили.

Після Черкас президент поїхав у Канів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Черкасах дарував автівки і звільнив чиновника по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути