пʼятниця, 16 вересня 2011 10:36

Янукович у Ялті поговорив з президентом Ізраїлю

Янукович у Ялті поговорив з президентом Ізраїлю

Сьогодні, 16 вересня, президент України Віктор Янукович в Лівадійському палаці провів зустріч із президентом Ізраїлю Шимоном Пересом, який прибув до України для участі у 8-й Ялтинській щорічній зустрічі.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Президент зазначив, що міждержавні взаємини України та Ізраїлю розвиваються в тому ключі, про який йшлося під час державного візиту Переса в Україну, який відбувся в листопаді 2010 року.

Янукович підтвердив свій намір здійснити візит до Ізраїлю на запрошення Переса. За словами президента України, він планує відвідати Ізраїль до кінця поточного року.

Також Янукович зазначив важливість прийнятого в цьому році рішення про безвізовий режим між Україною та Ізраїлем. "На це дуже добре відреагував український народ. Це рішення, звичайно, буде інтенсифікувати діловий клімат між нашими підприємницькими колами, а також сприяти розвитку туризму", - підкреслив Янукович.

Янукович зазначив, що 3 жовтня цього року в Україні відбудуться заходи, приурочені 70-й річниці трагедії Бабиного Яру. "Ми очікуємо високу делегацію на чолі з Вами", - сказав президент України.

Перес, у свою чергу, подякував Януковичу за запрошення відвідати Україну.

Говорячи про щорічні Ялтинські зустрічі, президент Ізраїлю зазначив, що з часу проведення першого такого заходу світ "сильно змінився". А рішення першої конференції фактично вже стали історією. "Але ми думаємо над тим, як продовжувати будувати наше життя, наше майбутнє", - сказав Перес.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Ялті поговорив з президентом Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути