Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 07:58

Янукович трохи розслабився (ФОТО)
6

Те, що Рада зараз не працює, а в країні політична і фінансова криза, ніяк не позначається на публічності самих же політиків.

Наприклад, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, якого не так часто побачиш в парламенті, свою публічність не афішує, але все таки присутній в політичному житті країни.

Є ж такі Vipи, що теоретично вони є, але практично їх не помітно. Це, наприклад, про дружину пана Януковича.

Віктор Федорович вирішив вийти з парламенту, попустити краватку і розслабитися. Хоча, останнім часом він краватки і зовсім перестав одягати. Втім, куди б не йшов лідер регіоналів - чи то поздоровляти першу вчительку з професійним святом, або в церкву на Покрову - виглядати все одно треба добре, навіть без краватки.

А в Святогорській Лаврі, що під Донецьком, навіть є ікона, написана місцевим художником, на якій зображений "лик" Януковича.

Слід зазначити, що публічно молиться Віктор Федорович досить часто. Звичайно, цікаво було б ще побачити, як колишній кандидат в президенти сповідається.

VIP, фото з сайту Віктора Януковича

Зараз ви читаєте новину «Янукович трохи розслабився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути