четвер, 18 лютого 2010 16:54

Янукович: Тимошенко свідомо знищує все, що ще не встигла знищити

Янукович: Тимошенко свідомо знищує все, що ще не встигла знищити

Закордонні візити новообраного президента Віктора Януковича відбудуться після його офіційного вступу на посаду і після "наведення ладу в країні".

"По-перше, сьогодні у мене ще немає повноважень і Міністерство закордонних справ мені поки не підпорядковано. Тому я не отримував офіційних пропозицій", - сказав він в ексклюзивному бліц-інтерв"ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, коли це відбудеться (вступ на посаду), коли будуть вирішені внутрішні проблеми, будуть проведені консультації, визначений слушний для сторін час, тоді й відбудуться візити.

Зокрема, Янукович відзначив, що не тільки він, але й багато світових експертів відзначають "повний хаос", який панує сьогодні в країні.

"Влада не працює. І найголовніше - влада повністю втратила довіру людей... Не працює уряд, немає бюджету на 2010 рік і не фінансуються потреби місцевого самоврядування. Тимошенко свідомо знищує все, що ще не встигла знищити, завдаючи країні величезного збитку, зокрема, і на міжнародній арені", - сказав він.

"Хіба в такій ситуації можна залишати людей", - відзначив він, відповідаючи на запитання про те, до якої європейської столиці новий президент України зробить першу поїздку, або це будуть Москва, Брюссель або Вашингтон.

Янукович також нагадав про свої зовнішньополітичні пріоритети.

"Я - за збалансовану зовнішню політику. І саме цей чинник стане визначальним при ухваленні рішення (про візит за кордон )", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Тимошенко свідомо знищує все, що ще не встигла знищити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути