вівторок, 26 лютого 2008 09:17

Янукович таки зустрінеться з генсеком НАТО Схеффером

Янукович таки зустрінеться з генсеком НАТО Схеффером

У програмі візиту лідера Партії регіонів Віктора Януковича до Брюсселя зарезервований час для його зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Яапом де Хооп Схеффером.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба партії із посланням на заступника парламентської фракції Партії регіонів Сергія Льовочкіна.

За його словами, програма поїздки Януковича до Брюсселя передбачає його участь у роботі комітету "УКРАЇНА-ЄС". Крім того, заплановані його зустрічі з комісаром ЄС з питань зовнішньої політики і європейської політики сусідства Бенітою Ферреро-Вальднер, верховним представником ЄС після єдиної зовнішньої політики і політики безпеки Хав"єром Соланою, віце-президентом Європарламенту Мареком Сівецем.

Запланована також прес-конференція Януковича і участь у двох телеефірах.

Як повідомлялося, делегація українських парламентарів відвідає Брюссель 26-27 лютого. Основною подією буде участь народних депутатів у 10-му засіданні делегації парламентського комітету по співпраці УКРАЇНА-ЄС, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Янукович таки зустрінеться з генсеком НАТО Схеффером ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути