четвер, 28 лютого 2013 19:40

Янукович таки розділив Міністерство освіти і науки, молоді та спорту на два відомства

Янукович таки розділив Міністерство освіти і науки, молоді та спорту на два відомства
Віктор Янукович Фото: zakarpattya.net.ua

В Україні створені Міністерство освіти і науки, а також Міністерство молоді та спорту шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державної служби молоді та спорту України.

Відповідний указ № 96/2013 "Про деякі заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади" президент України Віктор Янукович підписав у четвер.

Указ також передбачає зміни до Схеми організації та взаємодії центральних органів виконавчої влади, затвердженої указом президента від 9 грудня 2010 року.

Українському уряду доручено подати проекти положень про новостворені органи виконавчої влади, привести свої акти у відповідність із цим указом.

Указ набирає чинності з дня опублікування.

Як повідомлялося, 22 лютого Янукович заявив, що Міністерство освіти і науки, молоді та спорту буде розділене на два різних міністерства.

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вважає доцільним таке відділення зважаючи на майбутні Чемпіонати Європи з легкої атлетики та баскетболу, які пройдуть в Україні.

У результаті проведення адміністративної реформи в грудні 2010 року на базі Міністерства освіти і науки та Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту було утворено одне відомство - Міністерство освіти і науки, молоді та спорту. У рамках реорганізації цієї сфери президент створив Державну службу інтелектуальної власності і Державну службу молоді та спорту України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович таки розділив Міністерство освіти і науки, молоді та спорту на два відомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути