середа, 24 квітня 2019 07:22

Янукович розповів, коли повернеться в Україну

Янукович розповів, коли повернеться в Україну
Віктор Янукович нещодавно направив вітальне повідомлення Зеленському

Колишній президент України Віктор Янукович планує повернутися в країну після інавгурації Володимира Зеленського.

За словами юриста, Віктор Янукович нещодавно направив вітальне повідомлення переможцю другого туру виборів, пише федеральна російська газета "Известия" з посиланням на його адвоката Віталія Сердюка, передає УНН.

Янукович підкреслив, що сторона захисту буде домагатися зняття всіх звинувачень і сподівається, що вдасться оскаржити вже винесений вирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Межигір'я звинуватили у крадіжці електроенергії

Юристи Віктора Януковича мають намір продовжувати відстоювати його права незалежно від того, яку позицію з даного питання займе новий президент України.

"Дійсно, наміри повернутися у Віктора Януковича є. І ми над цим працюємо з перших днів боротьби за його права. Обрання Зеленського жодним чином не впливає на саме бажання Віктора Януковича. Так само як це не впливає на нашу процесуальну роботу: як боролися, так і будемо боротися, — заявив російським "Известиям" Віталій Сердюк. — Звичайно, на території Російської Федерації Віктор Янукович перебуває тимчасово і вимушено".

Шевченківський райсуд Києва заборонив знімати арешт із рахунків колишнього президента Віктора Януковича у "Всеукраїнському банку розвитку".

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, коли повернеться в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути