пʼятниця, 25 лютого 2011 15:39

Янукович розповів, коли настане "покращення життя вже сьогодні"

Янукович розповів, коли настане "покращення життя вже сьогодні"

Президент Віктор Янукович обіцяє, що у 2012 році українці відчують позитив від реформ.

Про це глава держави сказав в ефірі проекту "Розмова з країною".

За словами глави держави, у 2010 році влада "випробовувала терпіння українців

"Я розумію, зо кредит довіри маленький, але якщо біль буде короткий, то зміни відбуватимуться швидше і в нас немає іншого виходу, як покращити життя"

"Але терпіння не буває вічним. У 2011 році ми продовжуємо йти шляхом реформ. Ми збираємося проводити реформи за 21 напрямком. Підхід до них буде різним. Звичайно ми будемо старатися робити все, щоб це було швидше і не боляче...Можу однозначно сказати, що у 2012 році ми відчуємо позитив від реформ", - додав Янукович.

Водночас, глава держави зазначив, що підвищення добробуту українців сповільнюють зовнішні борги, які б'ють по економіці..

"Ми у середньому щомісячно будемо сплачувати 1 мільярд доларів зовнішніх боргів. Тільки вдумайтеся в цю цифру. Потім подивіться на контракт який ми отримали по газу, він тримає економіку у страшному напруженні. Навіть не зважаючи на 100 доларову знижку, яку ми отримали від Росії - це ціна велика і вона серйозно б'є по економіці. Та і проведення Євро-2012 - це величезні видатки", - зазначив президент.

"У 2012 році ми зможемо легше дихати. Країна не буде сплачувати такі кошти, ми скоротимо дефіцит пенсійного фонду і все це дозволить нам змінити програми розвитку і звичайно підемо на підвищення зарплат та пенсій, щоб результати реформ відчув кожен", - резюмував глава держави, пообіцявши постійно звітувати перед українським народом та ніколи не обманювати співвітчизників.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, коли настане "покращення життя вже сьогодні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

152

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути