понеділок, 24 жовтня 2011 21:24

Янукович розмовляв із Фіделем Кастро на "ти"

Янукович розмовляв із Фіделем Кастро на "ти"

Колишній кубинський лідер Фідель Кастро під час зустрічі з Віктором Януковичем просив українського президента називати його на "ти".

Про це розповів сам Янукович, розмовляючи з українськими журналістами в понеділок у Сан-Пауло.

Президент України зазначив, що Кастро, відчувши на собі пильний погляд Януковича, пов'язав це з тим, що він дуже постарів. Але, за словами Кастро, він нічого не збирається змінювати в своїй зовнішності.

"Я іноді дивлюся на свої фотографії. Але якщо взяти рік тому, то зараз я набагато краще виглядаю, ніж рік назад, навіть добре, я вже красивий", - процитував Янукович Кастро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович закликав українців Бразилії повертатися на Батьківщину

Янукович заявив, що Фідель поділився з ним тим, що його брат Рауль Кастро часто йому телефонує і радиться. Кастро також сказав про хороше самопочуття, і його брат "ще довго" буде з ним радитися.

На думку Януковича, Кастро - "це людина, яка наповнений глибоким змістом роздумів з приводу того, що відбувається в світі".

"Я побачив людину абсолютно життєздатну, дуже енергійну, життєлюба, і який дуже по-доброму налаштований до України", - резюмував український президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розмовляв із Фіделем Кастро на "ти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути