пʼятниця, 15 червня 2012 14:10

Спецтема: Луценко за ґратами

Янукович робить заяви про любов Луценка до водія з розпачу — дружина екс-міністра

Янукович робить заяви про любов Луценка до водія з розпачу — дружина екс-міністра
Ірина Луценко дорікнула, що в Януковича низький інтелектуальний рівень. Фото: zhyrnalist.blogspot.com

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина не здивована заявою президента Віктора Януковича, який сказав, що її чоловік любив свого водія і робив йому подарунки за державний кошт. Про це вона сказала у коментарі Gazeta.ua.

"Я думаю, що Янукович говорив про це у розумінні товариського відношення. Не думаю, що це якісь натяки ... Це просто президент, маючи взагалі низьку культуру спілкування і слабеньку шкільну підготовку по формулюванню і донесенню до суспільства думок, не зовсім вдало висловився. Думаю, можемо йому це пробачити, знаючи яке в нього було минуле. Ну що взяти із людини з низьким інтелектуальним рівнем? Інше питання, що це недостойно президента, але як то кажуть маємо те, що маємо, цитуючи Кравчука. Такі заяви він робить із розпачу, бо не може похвалитися ні зрушеннями в економіці, ні проведенням реформ", - зауважила Ірина Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не звинувачує Путіна у підписанні газових контрактів: "Це була Тимошенко, яка порушила правила"

За її словами, всі крапки над "і" в кримінальній справі проти Луценка буде розставляти суд.

"Більше я сказати нічого не можу. Звинувачення по відношенню до Юри було абсурдним, ніякої змови не було. Ми бачили як за два дні зі справою розібрався Апеляційний суд, не розглянувши жодного нашого зауваження. В словах Януковича звучить лише розпач, бо і Схід, і Захід говорять, що справа мого чоловіка — це політичне переслідування. Якщо дивитися по Фрейду, це, мабуть, самонавіювання, що цього ніхто не бачить. Хоча весь світ говорить йому зовсім інше", - зазначила вона.

Нагадаємо, в інтерв'ю виданню The Time Magazine президент Віктор Янукович заявив, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко порушив закон, бо занадто любив свого водія. Мовляв, за рахунок бюджету подарував йому квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Янукович робить заяви про любов Луценка до водія з розпачу — дружина екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути