пʼятниця, 01 жовтня 2010 18:01

Янукович: Рішення Конституційного Суду не стало несподіваним для народу

Янукович: Рішення Конституційного Суду не стало несподіваним для народу

Президент України Віктор Янукович прокоментував рішення Конституційного суду щодо скасування змін, внесених в Конституцію наприкінці 2004 року.

"Ми повернулися до Конституції, яку Європа та світ визнали як одну з найкращих. Ця Конституція дозволила Україні ствердитися як незалежній державі, визначити незмінний курс на демократію та верховенство права, захист прав та свобод громадян", - цитує президента його прес-служба.

В. Янукович зазначив, що рішення Конституційного Суду не стало несподіваним для народу: "Україна і суспільство стомилися від життя в тих умовах, які продиктували нам зміни до Конституції 2004 року. Бо ці зміни, що вносилися поспіхом, в угоду політичному моменту, були причинами суцільних конфліктів у владі".

"Усі наші наступні дії з удосконалення Конституції будуть ефективними, системними та прозорими. Нова реформа політичної системи є невід"ємною складовою курсу реформ і стане вагомим кроком до загальнонаціональної згоди", - наголосив він.

Президент також підкреслив, що не бачить альтернативи реформам: "Я вірю у незворотність демократичного вибору, вірю в свободу і справедливість у нашій державі, в майбутнє української демократичної республіки".

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Рішення Конституційного Суду не стало несподіваним для народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути