Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 12:47

Янукович п'є англійську мінералку
8

Фото: Фото: Наталія Чубенко

На сьогоднішній підсумковій прес-конференції президентові Вікторові Януковичу поставили на стіл дві пляшки української мінеральної води "Моршинська". Однак через 40 хвилин після початку виступу, коли глава держави захотів пити, він дістав з-під столу третю пляшечку, налив під столом з неї води, випив і поставив за "Моршинською".

Це - англійська мінеральна вода Harrogate. В інтернеті можна легко знайти її вартість. Пакунок з 24 пляшок негазованої води (0,33 л) зі столу Януковича коштує близько 300 грн, газована дещо менше - близько 230 грн за упаковку.

Питання розкоші президента під час прес-конференції зачепив журналіст Мустафа Найєм. Він запитав, чому життя глави держави постійно покращується, а життя простих громадян навпаки. Президент не зміг чітко відповісти.

"Я маю дуже мало часу для насолоди. Вчора о 3-ій годині приїхав додому, сьогодні встав о 6-ій. Про яке солодке життя ви говорите я не знаю. Я вам не заздрю, - сказав Янукович, після чого довго сміявся. - Ми один одного добре знаємо. Все решта додумайте самі..."

Раніше не раз на публічних заходах бачили, що Янукович п'є лише французьку воду Evian. Це відома в світі мінералка, яку видобувають в Альпах поблизу Женевського озера. Її особливість - низький вміст натрію та низька мінералізація. Ця вода виводить шлаки, корисна для тих, хто страждає на гіпертонічні кризи, ожиріння.

Таку ж воду п'є спікер Володимир Литвин та багато народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович п'є англійську мінералку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

146

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути