четвер, 03 червня 2010 13:42

Янукович пустив іноземних військових в Україну

Янукович пустив іноземних військових в Україну

Президент Віктор Янукович підписав закон про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2010 році для участі в навчаннях, повідомляє його прес-служба.

Закон вступає в силу з дня його публікації.

Нагадаємо, Верховна Рада 18 травня схвалила рішення глави держави про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2010 році для участі в навчання. За таке рішення проголосували 394 народних депутати.

Нагадаємо, у відповідному законопроекті президент України Віктор Янукович запропонував парламенту дозволити допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі в україно-польсько-канадсько-литовських навчань "Кленова Арка - 2010", багатонаціональних навчань "Бар"єр - 2010", "Світла Лавина - 2010", україно-словацьких навчань "Слов"яни за мир - 2010", україно-румунських навчань "Козацький Степ - 2010", україно-американських навчань "Сі Бриз - 2010", україно-американських навчань "Репід Трайдент - 2010".

Раніше міністр оборони України Михайло Єжель повідомив, представники міжнародних Збройних сил України цього року візьмуть участь в 21 міжнародних навчаннях як на території України, так і за її межами. "9 навчань планується провести на території України", - сказав він.

Єжель також повідомив, що в міжнародних навчаннях за кордоном візьмуть участь більше 600 українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пустив іноземних військових в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути