Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2011 15:19

Янукович публічно насварив Табачника та Герман

Янукович публічно насварив Табачника та Герман

Президент Україна Віктор Янукович доручив своєму раднику Ганні Герман і міністру освіти Дмитру Табачнику зайнятися підготовкою з'їзду вчителів восени цього року.

У відповідь на репліку Ганни Герман на засіданні громадської гуманітарної ради в четвер про те, що такий з'їзд не вдалося провести, незважаючи на доручення президента, Віктор Янукович сказав: "Питання з'їзду - це питання на совісті Вашої, Ганна Миколаївна разом з Дмитром Табачником. Якщо б Ви зайшли до мене один раз, сказали, що Табачник не хоче цього робити, не виконує, він би виконав це бігом ".

За словами президента, порядок денний майбутнього з'їзду буде розглянуто на засіданні громадської гуманітарної ради.

"Я вважаю, що ми повинні розглянути цей порядок денний на гуманітарній раді: про що там буде йти мова, для "галочки" це буде зроблено або для справи?", - сказав він.

Зі свого боку Табачник заявив, що проведення з'їзду заплановано на травень наступного року: "Яка повинна бути допомога? Давайте я Вам допоможу швидко, щоб провести з'їзд восени".

На питання члена гуманітарної ради актриси Ольги Сумської про причини закриття київської школи на розі вулиць Артема і Некрасова, президент сказав: "Невідома доля школи - як і невідома доля міністра".

Зазначимо, що глава держави вже не вперше критикує Табачника. Минулого разу під час засідання гуманітарної ради Янукович піддав критиці роботу міністра освіти та пригрозив йому відставкою.

Зараз ви читаєте новину «Янукович публічно насварив Табачника та Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути