середа, 12 вересня 2007 15:47

Янукович прокоментував відставку Фрадкова

Прем`єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович розраховує, що відставка прем`єр-міністра РФ Михайла Фрадкова і російського уряду не позначиться на міждержавних українсько-російських відносинах.

Про це Янукович заявив сьогодні журналістам у Запоріжжі.

"Та міжурядова комісія між Україною і Росією, робота якої відновлена в 2006 році, набрала достатньо обертів, щоб вирішувати багато питань міждержавних відносин", - сказав Янукович.

Глава уряду також зазначив, що в Росії існує досить сильна влада і високий рівень спадкоємності влади. "Я впевнений, що відносини (між Україною і Росією) розвиватимуться тільки на краще", - додав він.

12 вересня, прем`єр-міністр РФ Фрадков подав Президентові Володимиру Путіну прохання про відставку уряду в повному складі.

Він обгрунтував своє рішення "великими політичними подіями в країні, що наближаються, і своїм бажанням надати Президентові Росії повну свободу вибору рішень, включаючи кадрові".

Путін прийняв відставку і запропонував Фрадкову виконувати обов`язки голови уряду аж до схвалення Державною думою РФ кандидатури нового прем`єр-міністра, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прокоментував відставку Фрадкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути