вівторок, 27 квітня 2010 11:59

Янукович продав "рідну неньку" - мітингувальники

Янукович продав "рідну неньку" - мітингувальники
Під Верховною радою зібралися тисячі протестуючих. Коли оголосили про ратифікацію угоди, стало чутно крики "Ганьба!" і "Геть!". За повідомленнями кореспондента Gazeta.ua, в основному мітингувальники зібралися біля пам"ятника Грушевському. Майоріють прапори партій "За україну", "Свобода", "Громадська позиція", "Наша Україна", "Батьківшина".

На одному з плакатів напис друкованими літерами: "Продам "рідну неньку". Президент України". А нижче - приписка від руки "Б...я буду!".

"Ми приїхали сюди групою - я і чотири школярки. Готові бути скільки треба, ночуватимемо в маршрутці", - розповів 58-річний Віктор Кобзар з села Світлогірського Криничанського району Дніпропетровської області.
"В цій ситуації винна так звана опозиція . В Австрії в неділю були вибори, там заявилося три кандидати. А у нас - десять від одних лише демократичних сил", - вважає чоловік.

На запитання про гроші протестуючі не відповідають, сміються. Однак приїжджі зі Львова розповіли, що їм надали лише автобус, а все інше - за власні гроші.

Один з учасників - киянин Олексій Панасюк, 68 років, керівник українознавчого клубу "Спадщина". Він приніс із собою плакат з цитатами Табачника, виписаними з газет. Каже, що через нового міністра освіти втратив фізичний і душевний спокій.

"Прокидаюсь серед ночі, і думаю де ж це я живу. Як може бути міністром освіти людина, яка захищала докторську під охороною з автоматами?! Бачив у бібліотеці Вернадського автореферат його роботи - там же купа помилок", - каже він.

Олександр розповів, що вчора вони запрошували на засідання клубу депутата Зайця, хотіли запропонувати йому купити "руських лаптів" і закидати ними трибуну і президію.

"В мене дружина росіянка, але погляди мої поділяє, не хоче щоб в Україні був російський флот", - каже Олександр.
Під самою ж Верховною радою скупчилися прихильники Партії регіонів і наряди міліції. Туди нікого не пускають, у тому числі журналістів.

Зазначимо, на сьогодні ВР припинила свою роботу. Наступний сесійний тиждень почнеться 11 травня.

За декілька годин роботи народні обранці прийняли два вкрай важливих для країни рішення: ратифікували одіозні
угоди з Російською Федерацією та прийняли в першому читанні довгоочікуваний проект бюджету від Кабміну Миколи Азарова.
Зараз ви читаєте новину «Янукович продав "рідну неньку" - мітингувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути