Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2013 22:22

Янукович призначив найгіршого губернатора заступником Льовочкіна

Янукович призначив найгіршого губернатора заступником Льовочкіна
Віктор Янукович Фото: tsn.ua

Президент України Віктор Янукович своїми указами звільнив з займаної посади голову Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря. Іншим указом він призначив його на спеціально створену посаду заступника голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Про це повідомила прес-служба президента.

В адміністрації Чмирь керуватиме гуманітарним напрямком і відповідатиме за комунікацію адміністрації з іншими органами влади та ЗМІ. Джерела "Комерсант-Україна" стверджують, що допомагати йому буде депутат Партії регіонів і радниця президента Ганна Герман - при цьому вона продовжить свою роботу у Верховній Раді.

У прес-службі пояснили, що зміни в структурі адміністрації президента пов'язані, насамперед, з необхідністю посилити два напрямки роботи.

"Дії влади мають бути зрозумілими для простих громадян. Люди повинні знати, що влада робить і навіщо, і чого чекати у майбутньому. Президент ставить перед нами завдання роз'яснювати громадянам кожен наш крок, бути відкритими для людей. Ми маємо організувати ефективну системну роботу", - наголосив Чмирь.

Глава держави також доручив Чмирю налагодити більш тісний зв'язок з представниками неурядових громадських організацій та особливу увагу приділити гуманітарній складовій.

Як відомо, згідно з рейтингом Кабміну, Чмирь порівняно з іншими керівниками областей працював найгірше. Після розгону мирного мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада Льовочкін написав заяву про відставку, однак Янукович її не задовольнив.

Зараз ви читаєте новину «Янукович призначив найгіршого губернатора заступником Льовочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути