Ексклюзиви
субота, 11 червня 2011 13:05

Янукович привітав Медведєва з Днем Росії

Янукович привітав Медведєва з Днем Росії

Президент України Віктор Янукович привітав главу РФ Дмитра Медведєва з національним святом - Днем Росії. Янукович побажав Медведєву подальших успіхів у відповідальній державній діяльності, міцного здоров'я та благополуччя, а російському народові - миру і процвітання.

"Прийміть мої сердечні поздоровлення з нагоди національного свята - Дня Росії. Україна надає важливого значення розвиткові та зміцненню взаємовигідного співробітництва з Російською Федерацією у політичній, економічній та культурній сферах на основі дружби, добросусідства і взаєморозуміння", - йдеться у привітанні, яке розміщене на офіційному сайті глави держави.

Янукович зазначив, що успішним прикладом такої співпраці вважає спільне святкування 50-річчя від дня польоту в космос Юрія Гагаріна, а також проведення заходів, приурочених 25-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС.

Президент України висловив упевненість, що знаковою подією у двосторонньому політичному діалозі стане також п'яте засідання українсько-російської міждержавної комісії у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав Медведєва з Днем Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути