Ексклюзиви
неділя, 16 листопада 2008 17:57

Янукович приревнував Тимошенко до Путіна (ФОТО)

 
Ревнощі лідера Партії регіонів Віктора Януковича до союзу прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним не дозволили створити восени коаліцію між ПР і БЮТ.

Таку думку в ефірі телеканалу "ВДТ-6" Вінницького обласного державного телебачення висловив лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Віктор Янукович почав дуже ревнувати пані Тимошенко до Росії, адже вона, очевидно, знайшла ефективнішу мову з Володимиром Путіним. Партія регіонів дала задній хід і не почала укладати коаліційну угоду з Блоком Юлії Тимошенко", - відзначив Тягнибок.

Він вважає, що Росії вигідно підтримувати внутрішню нестабільність в Україні і вона всіляко впливає на цей процес. "Росія, розуміючи, що зараз йде перерозподіл впливу в Європі, і Україна може зіграти в нім ключову роль, почала активно впливати на те, щоб в Україні виникала внутрішня нестабільність. І саме події 2 вересня засвідчили це, коли фаворити - БЮТ, ПР і КПУ почали разом голосувати", - підкреслив лідер "Свободи", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович приревнував Тимошенко до Путіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути