пʼятниця, 03 червня 2011 17:48

Янукович пригрозив пропутінським чиновникам - Корчинський

Янукович пригрозив пропутінським чиновникам - Корчинський

Заява президента України Віктора Януковича про небезпеку політичного радикалізму спрямована насамперед проти чиновників українського уряду та губернаторів, які більше орієнтуються на Путіна, аніж на Януковича.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив лідер партії "Браство" Дмитро Корчинський.

Зокрема, на його переконання, будь-яка заява нинішніх президента та прем'єр-міністра України з будь-якого питання - чи з питання грошей МВФ, питання екології чи з питань політичного радикалізму - є "сигналом для посилення політичних переслідувань активістів українських організацій".

"Тобто вони зараз переслідуються і будуть завжди переслідуватись", - зпрогнозував Корчинський.

Політик вважає, що ця заява була спрямована не стільки до активістів українських організацій, скільки до тих чиновників уряду і губернаторів, які більше орієнтуються на Путіна, аніж на Януковича.

"Тобто він їх таким чином попередив про те, що не варто активно розігрувати російську карту і не варто так активно вести справу до сепаратизму", - уточнив Корчинський.

Разом з тим, на його думку, Янукович подібними словами хоче захистити у першу чергу себе.

"Я би не називав таку заяву проукраїнською позицією. Я би сказав, що таким чином він продемонстрував інстинкт самозбереження", - резюмував лідер "Братства". 

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович закликав відійти від політичного радикалізму та ідеологічних крайнощів. За його словами, політичний радикалізм веде до розколу України. 

Зараз ви читаєте новину «Янукович пригрозив пропутінським чиновникам - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути