понеділок, 17 жовтня 2011 17:24

Янукович поїде до латинської Америки і може заїде у Брюссель

Янукович поїде до латинської Америки і може заїде у Брюссель

20 жовтня 2011 президент України Віктор Янукович відбуває до шестиденне латиноамериканське турне, в ході якого передбачено відвідання з державними візитами Республіки Куба та Федеративної Республіки Бразилія.

Про це сказав голова Адміністрації президента України Сергій Льовочкін, повідомляє прес-служба голови держави.

У ході візиту до Республіки Куба відбудуться зустрічі президента України з вищим керівництвом країни. Планується підписання низки двосторонніх документів у фінансовій і транспортній галузях, а також у сфері молоді та спорту, повідомив Льовочкін.

Програмою перебування президента України у Федеративній Республіці Бразилія заплановані, зокрема, зустрічі з президентом Бразилії, головою Сенату Національного конгресу, керівниками місцевих органів влади.

Янукович має намір обговорити з бразильською стороною комплекс актуальних питань двосторонніх відносин, серед яких активізація політичних контактів на вищому рівні, торговельно-економічного та культурно-гуманітарного співробітництва. Особливу увагу буде зосереджено на реалізації спільного двостороннього проекту в космічній сфері "Циклон-4 - Алкантара". В рамках візиту планується участь голів держав у роботі українсько-бразильського бізнес-форуму.

Льовочкін зазначив, що за результатами державного візиту до Бразилії передбачається підписання Спільної заяви президентів України та Федеративної Республіки Бразилія, а також інших двосторонніх документів, зокрема у сферах сільського господарства та охорони здоров'я.

Нагадаємо, що на 20 жовтня раніше було заплановано візит Януковича до Брюсселя. Льовочкін повідомив, що напередодні турне, в першій половині дня 20 жовтня, відвідування президентом України Брюсселя можливо.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поїде до латинської Америки і може заїде у Брюссель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути