пʼятниця, 25 лютого 2011 14:44

Янукович пообіцяв з'єднатись з Росією через Керченську протоку

Янукович пообіцяв з'єднатись з Росією через Керченську протоку

Президент України Віктор Янукович пообіцяв, що найближчим часом буде затверджено План розвитку міста Києва. Також, за його словами, зараз триває розробка спільного українсько-російського проекту мостового переходу через Керченську протоку.

Про це він заявив під час телепроекту "Розмова з країною", відповідаючи на запитання мешканців столиці та Керчі.

Зокрема, Янукович висловив упевненість, що голова КМДА Попов зараз його чує, і попросив київського чиновника, щоб той вирішив екологічні питання Харківського масиву Києва.

Крім того, глава держави дав завдання уряду разом з новим керівництвом районних адміністрацій столиці навести порядок у Києві.

"Нам треба розібратись з питаннями будівництва, транспорту. Для цього нам всім необхідно об'єднатись. Київ - дуже красиве місто", - додав президент.

Він нагадав, що Києвом користуються усі громадяни країни - і мешканці столиці, і її гості.

"До Плану розвитку Києва ми підійдемо так, як це належить підходити до столиці великої європейської держави", - підкреслив Янукович.

Разом з тим, спілкуючись із мешканцями Керчі, глава держави похвалився тим, що був і залишається вірним своєму слову. Зокрема, за його словами, як і обіцялось, у місті були побудовані усі тролейбусні черги.

Зараз, за інформацією чиновника, триває розробка проекту мостового переходу через Керченську протоку, який би об єднав Україну та Росію.

"Міст через Керченську протоку відкриє дихання усьому півострову, з'являться нові робочі місця. Але ми це питання не можемо вирішити без Росії. З Мєдвєдєвим ми домовились вирішити його", - додав Янукович.

Він розповів, що зараз триває проектування мостового переходу на різних рівнях. "Розглядаються варіанти авто-переходу, залізничного, над морем, під морем. Щойно допрацюємо їх з росіянами, ви дізнаєтесь про них від мене. Я хочу, щоб цей міст з'явився. Він розширить можливості країни, півострова, Керчі", - підсумував президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв з'єднатись з Росією через Керченську протоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути