четвер, 27 січня 2011 13:49

Янукович пообіцяв посприяти продовольчій безпеці світу

Янукович пообіцяв посприяти продовольчій безпеці світу

Україна готова підтримати ООН у забезпеченні продовольчої безпеки.

Про це під час розмови із Генеральним секретарем ООН Бан Кі-Муном, яка відбулась у Давосі, заявив президент України Віктор Янукович.

Як повідомили у прес-службі голови української держави, Бан Кі-Мун висловив занепокоєння глобальною світовою тенденцією зростання цін на харчову продукцію.

"Це призводить до кризових явищ у багатьох країнах. Ми, ООН, шукаємо шляхи подолання цих явищ", – наголосив він.

У свою чергу президент України запевнив, що наша держава ставить за мету активно долучитися до програм ООН із забезпечення продовольчої безпеки.

"Україна має відповідні можливості  виробництва сільськогосподарської продукції. Тому ми готові підтримати ініціативи ООН у цій сфері", – підкреслив глава держави.

Говорячи про продовольчу безпеку, Янукович також відзначив важливість досягнутих домовленостей у цьому питанні з Японією.

"Ми сьогодні будемо об'єднувати зусилля України, інвестиційні та технологічні можливості Японії, щоб значно збільшити обсяги виробництва продуктів харчування та їх постачання на світові ринки", – пообіцяв український політик.

Нагадаємо, раніше, відкриваючи засідання уряду, прем'єр-міністр Микола Азаров висловив сподівання, що незабаром Україна годуватиме весь світ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв посприяти продовольчій безпеці світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути