пʼятниця, 02 грудня 2011 16:08

Янукович похвалився сюрпризом для Платіні

Янукович похвалився сюрпризом для Платіні

Україна прийме матчі Євро-2012 на гідному рівні.

Як повідомила прес-служба глави української держави, про це президент Віктор Янукович заявив в інтерв'ю ізраїльській газеті Haaretz.

"Ми зробили сюрприз. Протягом короткого періоду часу побудували стадіони, проклали дороги. Будівництво терміналів добігає кінця. Україна надто любить футбол, щоб у нас було право відмовитися від чемпіонату Європи", - сказав Янукович.

Глава держави визнав, що ще навесні 2010 року ситуація з підготовкою України до Євро-2012 "була катастрофічною".

"За винятком "Донбас-Арени" в Донецьку в нас практично нічого не було готове - ані стадіонів, ані готелів, ані тим більше доріг або аеропортів... Йшлося не про втрату двох приймаючих міст із чотирьох, а саме про втрату всього турніру", - підкреслив президент.

Проте, зазначив Янукович, він зумів переконати президента УЄФА Мішеля Платіні, що Україна впорається з підготовкою до турніру вчасно.

"Наскільки ж приємно було чути слова Платіні, коли він приїхав за рік - навесні 2011-го. Перше, що він заявив мені при зустрічі: "Це фантастика. Я не можу повірити своїм очам", - розповів Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалився сюрпризом для Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути