вівторок, 20 липня 2010 20:57

Янукович перерве відпустку через проблеми Криму

Янукович перерве відпустку через проблеми Криму

Президент України Віктор Янукович 3 серпня проведе в Криму нараду.

Про це повідомив голова Ради міністра Криму Василь Джарти.

"Найголовніше питання (на нараді - ред.) - це наше стратегічне бачення розвитку Автономної Республіки Крим. Ми будемо розглядати концепцію стратегічного розвитку АРК, яка в цілому повинна перейти до закону про Крим, про необхідність якого говорить Президент", - сказав він.

За словами Джарти, Криму необхідний різкий ривок у розвитку. "У мене є впевненість, що Президент і всі гілки центральних органів влади підтримають нас для того, щоб створити умови для сильного, різкого ривка розвитку АР Крим. Це моя мрія, і я хочу втілити її в життя", - заявив він.

Кримський прем'єр переконаний, що у разі позитивного рішення стратегічного розвитку Криму буде забезпечено належне фінансування.

Джарти повідомив, що він досяг домовленостей з головою Севастопольської міської державної адміністрації Валерієм Саратовим про спільне створення на території півострова - як у Криму, так і в Севастополі - територій пріоритетного розвитку (ТПР).

"Ми жодною мірою не хотіли об'єднувати місто Севастополь та АР Крим. Але ми розуміємо, що для створення певних інвестиційних проектів нам необхідно мати спільну територію в Криму. У рамках цього ми знаходимо розуміння в розвитку нашої території", - зазначив він.

Джарти також повідомив, що в ході наради під керівництвом Президента буде обговорюватися питання про державну програму облаштування депортованих, оскільки без державної підтримки неможливо вирішити проблеми репатріантів в автономії.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович з 12 липня до 24 серпня перебуває у відпустці, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович перерве відпустку через проблеми Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути