вівторок, 20 липня 2010 15:38

Томенко порадив Януковичу дізнатися, де відпочивають його соратники

Томенко порадив Януковичу дізнатися, де відпочивають його соратники

Команда Президента України Віктора Януковича "нахабно не виконує його вказівки відпочивати в Криму", заявив віце-спікер Верховної Ради, народний депутат від БЮТ Микола Томенко.

"Я здивований тим, що, я сказав би так, нахабно команда Януковича не виконує його вказівки відпочивати в Криму. Все більше повідомлень ми одержуємо з-за кордону про те, що Адміністрація Президента, інші посадовці фінансово підтримують туризм в інших країнах, тоді як Президент чітко акцентував увагу на необхідності підтримки внутрішнього туризму", - сказав Томенко.

Томенко також відзначив, що він радив би Януковичу зібрати інформацію про те, де відпочивали його чиновники, "і зробити серйозні висновки... тим більше що часу багато, відпочинок у нього великий, як ви знаєте".

Сам віце-спікер, за його словами, має намір підтримати внутрішній український туризм і провести свою відпустку в Закарпатті з 1 по 21 серпня.

"А Адміністрація Президента, я думаю, поступила несправедливо: і Президента обдурила, що поїде до Криму, і українському народу не допомагає", - додав він.

В кінці червня Президент Віктор Янукович закликав чиновників відпочивати в Криму.

Як відомо, Янукович проводить свою відпустку в Криму. Разом з ним знаходиться і голова Адміністрації Сергій Льовочкін.

Проте, "Дело", з посиланням на свої джерело, повідомляло, що Льовочкін знаходиться на відпочинку за кордоном. Весь керівний склад Адміністрації Президента нібито також покинув країну, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Томенко порадив Януковичу дізнатися, де відпочивають його соратники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути