Ексклюзиви
вівторок, 07 червня 2011 16:03

Янукович очікує поглибленої співпраці з Ху Цзіньтао

Янукович очікує поглибленої співпраці з Ху Цзіньтао

Президент України Віктор Янукович вважає, що у відносинах нашої держави з Китаєм панує довіра, що сприятиме подальшому розвиткові двосторонніх відносин.

Як повідомила прес-служба глави держави, Янукович провів зустріч із заступником голови постійного комітету Всекитайських зборів народних представників Ваном Чжаого, під час якої сторони обговорили стан і перспективи розвитку українсько-китайських відносин.

"Ми високо оцінюємо досягнутий у взаєминах між Україною і Китаєм рівень взаєморозуміння й політичної довіри, який сприяє активізації усього комплексу українсько-китайських відносин", – сказав президент.

Янукович додав,  що очікує на візит в Україну голови КНР Ху Цзіньтао, спрямований на поглиблення двосторонньої взаємодії.

"Ми розраховуємо, що переговори, особисті контакти і довіра, яка виникла у відносинах між нами, сприятимуть подальшому розвиткові двосторонніх відносин між Україною й Китаєм", – зауважив він.

У свою чергу Ван Чжаого привітав реформи, що здійснюються  в Україні.

"Упевнений, що під вашим керівництвом Україна уже в недалекому майбутньому досягне високих цілей", – наголосив китайський представник. 

Зараз ви читаєте новину «Янукович очікує поглибленої співпраці з Ху Цзіньтао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути