пʼятниця, 28 грудня 2012 13:14

Янукович оголосив 2013 Роком дитячої творчості

Янукович оголосив 2013 Роком дитячої творчості
Віктор Янукович вирішив подбати про дітей. Фото: visti.ks.ua

Президент України Віктор Янукович ухвалив провести в 2013 році в Україні Рік дитячої творчості. Відповідний указ № 756/2012 глава держави підписав у п'ятницю, повідомляється на його офіційному сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович живе за п'ятиметровим парканом

Указ прийнятий "з метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих і обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розвитку системи позашкільної освіти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У травні з'явиться новий лідер

Кабміну доручено розробити та затвердити до 1 лютого 2013 план заходів з підготовки та проведення Року дитячої творчості. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям також доручено розробити та здійснити такі заходи.

Державному комітету телебачення та радіомовлення України, згідно з указом, доручено забезпечити широке висвітлення відповідних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович оголосив 2013 Роком дитячої творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути