Ексклюзиви
четвер, 12 грудня 2013 21:59

Янукович неадекватно оцінює ситуацію в країні - політтехнолог

Янукович неадекватно оцінює ситуацію в країні - політтехнолог
Фото: socportal.info

Політтехнолог Денис Богуш переконаний, що президент Віктор Янукович  неадекватно оцінює ситуацію в країні.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Виходячи із спроб розігнати Майдан, видно, що Янукович може зайти занадто далеко. Він неадекватно оцінює ситуацію в країні. Хоче зачистити, щоби не заважали йому їздити по дорогах, і щоби всі працювали, а не базікали", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "президент думає, що в нього є міліція, має значну владу і тому завдяки репресіям все вирішить".

"Влада в принципі не помічає того, що відбувається на центрі столиці, Азаров каже, що "Беркут" дорогу розчищав. Із таким відношенням можна викликати набагато серйозніші акції протесту, а не просто мирні зібрання", - підкреслив політолог.

Експерт зауважив, що влада перейшла межі, бо "такого ж не було при революції на граніті, ні під час "Україна без Кучми", ні під час Помаранчевої революції".

В Києві 11 грудня "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності. Правоохоронні органи намагались розібрати барикади та наметове містечко, а пізніше взяти під контроль приміщення КМДА. Коли їм не вдалось досягти бажаного, довелось відступати. Прем'єр-міністр Микола Азаров пояснив це розчищенням доріг, та заперечив застосування сили.

Зараз ви читаєте новину «Янукович неадекватно оцінює ситуацію в країні - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути