пʼятниця, 22 січня 2010 17:39

Янукович не зможе відмінити указ Ющенка щодо Бандери

Янукович не зможе відмінити указ Ющенка щодо Бандери

У разі свого обрання президентом лідер Партії регіонів Віктор Янукович не зможе скасувати указ чинного глави держави Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України Степану Бандері.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від НУ-НС Юрій Ключковський.

"Може він хотів би Україну скасувати? А люди йому дадуть це зробити? Суто формально ніяк такі укази не скасовуються, вони вже виконані, звання присвоєне. Хіба можна скасувати народження людини?", - обурився він.

Нардеп додав, що "це відбулося, тільки шкода, що пізно".

"Нашоукраїнець" не зміг відповісти, чому президент вирішив присвоїти це звання Бандері в кінці своєї каденції і порадив запитати про це у самого Віктора Ющенка. Разом з тим його обурило запитання про те, чи призведе таке рішення до розколу країни.

"Доки ми будемо боятися бути українцями у своїй державі? Чому тут не бояться славити Путіна, а ми боїмося присвоїти звання Героя України людині, яка боролась за Україну? Доки ми будемо третьорядними у своїй же державі?", - запитав Ключковський.

"Хай Янукович робить, що хоче. Ми його відповідно оцінимо. Хай він боїться цього, а не маємо боятись", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не зможе відмінити указ Ющенка щодо Бандери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1443

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути