четвер, 17 грудня 2009 15:43

Янукович не пускає депутатів у Межигір"я, щоб вони не бачили його пасіки

Янукович не пускає депутатів у Межигір"я, щоб вони не бачили його пасіки

У "Народній самообороні" вважають, що Віктор Янукович не хоче пускати депутатів в "Межигір"я", щоб вони не побачили його пасіку. Про це в своєму виступі на пленарному засіданні Верховної Ради заявив народний депутат від НУНС Володимир Ар"єв.

Під час обговорення питання про звіт слідчої комісії з питань "земельних махінацій" в Київській області Ар"єв сказав: "Давайте все ж таки розберемося, що сталося з 140 гектарами заповідної зони, що сталося з державною резиденцією. Давайте створимо тимчасову слідчу комісію (по "Межигір"ю"). Янукович говорить: хай розбираються правоохоронні органи. Хай буде і тимчасова слідча комісія, хай дозволять депутатам туди зайти. А то нас лякають, що нас "гідно" зустрінуть. Отже, на нас бандитів направлятимуть? Хай депутати туди зайдуть. Але, чесно кажучи, я розумію, чому Віктор Федорович не хоче, щоб туди потрапили депутати, оскільки тоді народні депутати, як і вся країна, побачать, що Янукович останнім часом дуже хоче бути схожий на Ющенка. Він у собе в "Межигір"ї" навіть пасіку завів. У нас пасічник номер два з"явився".

Нагадаємо, 15 грудня Партія регіонів заявляла, що штаб Юлії Тимошенко готує провокацію проти кандидата в Президенти Віктора Януковича. Зокрема, готується силове захоплення "Межигір"я".

Пізніше нунсівці заявили, що група депутатів має намір навідатися до резиденції "Межигір"я" виключно в процесі діяльності відповідної тимчасової слідчої комісії ВР, передає ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не пускає депутатів у Межигір"я, щоб вони не бачили його пасіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути