понеділок, 12 липня 2010 19:15

Янукович не мав права так бучно святкувати свій ювілей - Капранов

Янукович не мав права так бучно святкувати свій ювілей - Капранов

Письменник і видавець Віталій Капранов, 42 роки, вважає, що президент України Віктор Янукович не мав права так бучно святкувати свій ювілей. Про це він заявив у коментарі для Gazeta.ua.

"Оцінювати це дійство складно. Усе залежить від того, як він відзначав свій день народження: як людина чи президент, - каже Віталій Капранов. - Судячи з того, що були присутні керівники інших держав, то святкував як президент. А в такому ранзі він не має права на подібні штучки. У країні криза, і ті гроші, які Янукович витратив на цей шабаш, вистачила б, наприклад, на програму "Українська книга".

На думку письменника, якби президент відзначав ювілей як звичайна людина, то це мало бути б скромно, у колі родини, і до цього не повинна бути така увага преси.

"Янукович ще раз показав, що він не гідний посади президента, - обурюється Віталій Капранов. - Бо проявив некультурність, неосвіченість, нерозуміння свого місця в країні. Показує себе як господар країни, а насправді він є її слугою. А це різні речі. На превеликий жаль, він цього не розуміє. Але дай Боже, щоб ми зрозуміли це".

9 липня президентові України Віктору Януковичу виповнилося 60 років. Цього дня він відзначав ювілей на дачі "Залісся" під Києвом з українським політбомондом і олігархами. Гостей розважали Йосип Кобзон, Філіп Кіркоров, Софія Ротару, Леонід Агутін і Анжеліка Варум, Тіна Кароль, Ірина Білик, Вєрка Сєрдючка і Лара Фабіан.

10 липня президент святкував ювілей на державній дачі N11 "Зоря", більше відомій як "горбачовська дача у Форосі". На святковій вечірці були глави держав СНД, для гостей співали Йосип Кобзон, Микола Басков, Надєжда Кадишева, Олександр Малінін, Ірина Аллєгрова, Софія Ротару.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не мав права так бучно святкувати свій ювілей - Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

429

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути