середа, 02 листопада 2011 11:13

Янукович насварив Азарова за "популістські закони"

Янукович насварив Азарова за "популістські закони"

Пільги будуть впорядковувати, а не скорочувати. Про це під час засідання уряду та комітету з економічних реформ сказав президент Віктор Янукович.

"Ми добре розуміємо і ми повинні казати правду людям, що в минулі роки прийняли величезну кількість популістських законів, які не були підкриплені коштами. Ми це з вами знаємо, чи ні?, - звернувся він до присутніх. - Ми знаємо авторів цих законів? Чи не знаємо, Микола Янович?"

"Знаємо", - відповів Азаров.

"Так чого мовчите? Нам же треба казати людям правду: якщо прийняли закони, то для того, щоб їх виконати, треба мати п'ять бюджетів, таких, як ми маємо сьогодні. А де їх взяти?", - наголосив президент.

Янукович закликав чиновників роз'яснювати людям, що влада не збирається скорочувати пільги, а планує їх тільки удосконалювати. "А це означає, що ми ставимо собі за мету незахищені верстви населення захистити", - додав він.

Він також запитав у Азарова: "На 2012 рік на скільки передбачено підвищення?". На що прем'єр відповів: "На 25%".

"На 25%! Скажіть, якщо ми щорічно будемо на 25% піднімати рівень захисту незахищених верств населення, це нормальний буде підхід, чи ні?", - запитав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович насварив Азарова за "популістські закони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути