субота, 16 листопада 2013 12:47

"Янукович наступного тижня планує "русскую рулєтку" - Гриценко

"Янукович наступного тижня планує "русскую рулєтку" - Гриценко
Фото: ipress.ua

Два законопроекти зі "списку Фюле" - про прокуратуру (№3541) та про вибори (№3396) — Верховна Рада розгляне у четвер, 21 листопада, а не у вівторок.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Анатолій Гриценко, у графіку пленарних засідань на 19-22 листопада розгляд двох єврозаконів перенесли з 19 на 21 листопада.

"Янукович і наступного тижня планує "русскую рулєтку"... Віктор Янукович з Володимиром Рибаком (спікер ВР) буквально за останню добу викинули два єврозакони з порядку денного Ради на вівторок, 19 листопада", - зазначив Гриценко.

Так, у "зкоригованому" графіку пленарних засідань на 19-22 листопада проекти зі списку Фюле №3541 (президентський закон про прокуратуру) і №3396 (про вибори) на 19 листопада уже не плануються.

"Учора в плані вони ще були - сьогодні вже немає", - зазначає Гриценко.

"Під номерами 56 і 57. Після дуже пріоритетних перед Вільнюсом інших 55 законів, зокрема про службу у військовому резерві, про побутові відходи, про мисливські господарства і полювання", - зазначив нардеп.

"Згідно нового замислу Януковича-Рибака проекти із списку Фюле Рада має розглянути десь так під ранок п'ятниці, або під вечір суботи - і це за умови, якщо депутати працюватимуть цілодобово... Коксу-Квасьневському знову треба здавати авіаквитки й замовляти нові. Принаймні наступного вівторка їм уже нема чого їхати до Києва", - додав він

 

Зараз ви читаєте новину «"Янукович наступного тижня планує "русскую рулєтку" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути