Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 14:50

Янукович наказав Медведьку боротися з корупцією по-новому

Янукович наказав Медведьку боротися з корупцією по-новому

Президент Віктор Янукович доручив Раді національної безпеки та оборони готуватися до реалізації антикорупційного закону.

За словами першого заступника Генерального прокурора Олександра Медведька, відповідне доручення глава держави дав під час зустрічі з ним.

"Як відомо, Верховною Радою в другому читанні прийнято законопроект "Про засади запобігання та протидії корупції в Україні", тож саме цьому була присвячена наша зустріч", - сказав він, повідомляє прес-служба президента.

Заступник Богатирьової також висловив сподівання, що документ буде остаточно ухвалено найближчим часом.

"Я сподіваюсь, що цей законопроект буде втілено в життя найближчим часом", - зазначив Медведько, підкресливши, що і депутати, і спікер парламенту виступають за те, щоб вже в перших числах квітня поточного року законопроект було ухвалено і направлено на підпис президенту.

Медведько запевнив Януковича, що РНБО, яка згідно з Конституцією є контролюючим та координуючим органом структур виконавчої влади, візьме активну участь у втіленні цього закону в життя.

"Я вважаю, що у нас для цього є всі необхідні важелі і повноваження", - підкреслив він.

За словами Медведька, з цією метою у Раді Нацбезпеки створено спеціальне управління, яке займається питаннями запобігання та протидії корупції, а також працює міжвідомчий науково-дослідницький центр, який займається проблемними питаннями організованої злочинності та протидії корупції.

"Я переконаний, що ми будемо активно співпрацювати з іншими правоохоронними органами саме по втіленню цього закону в життя", - сказав Медведько.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Медведьку боротися з корупцією по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути