субота, 25 лютого 2012 16:20

Янукович нагородив орденом кримського спiкера, якого дратує українська мова

Янукович нагородив орденом кримського спiкера, якого дратує українська мова

Президент Віктор Янукович нагородив кримського спікера Володимира Константинова, який нещодавно негативно висловлювався про українську мову, орденом Ярослава Мудрого IV ступеня. Інформація про нагороду опублікована на сайті Верховної Ради автономної республіки Крим.

"Указом президента України Віктора Януковича за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Автономної Республіки Крим, багаторічну плідну законотворчу і громадсько-політичну діяльність голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Володимир Константинов нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня", - йдеться в повідомленні кримського парламенту.

Варто зазначити, що на сайті глави держави указ про нагородження Константинова відсутній.

Нагадаємо, нещодавно кримський спікер "прославився" тим, що заявив, що його дратує, коли до нього звертаються українською мовою.

"Нас сьогодні найбільше дратує, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Ми ініціювали створення робочої групи, тому що знову пішло листування (українською мовою), ми знову почали відкочуватися назад", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович нагородив орденом кримського спiкера, якого дратує українська мова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути