Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2013 14:23

"Янукович на білому коні в'їде у Білий дім на Банковій у 2015-му" - Чечетов

"Янукович на білому коні в'їде у Білий дім на Банковій у 2015-му" - Чечетов
"Регіонал" вважає, що проект Затуліна в Україні буде просто опозиційний рух. Фото: ord-ua.com

У Партії регіонів не бояться конкуренції з новим рухом на підтримку союзу Росії, України та Білорусі, про створення якого в Україні заявив російський політик Костянтин Затулін.

Про це в коментарі Цензор.НЕТ сказав заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.

"Для нас - нехай це буде 2001-я партія, 2003-а партія. Конкурентів у нас немає. Віктор Федорович на білому коні в'їде у Білий дім на Банковій у 2015 році", - заявив Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Серйозних конкурентів у Партії регіонів на виборах не буде" - Чечетов про новий проросійський рух

Водночас, відповідаючи на запитання, чи не вважає він заяву Затуліна втручанням у внутрішні справи України, Чечетов відповів: "Абсолютно. Нехай створюють. А як у нас американські фонди фінансують усіх наших дєрьмократів?! Адже практично всі наші "дєрьмократичні" організації (дєрьмо, не дем, а дєрьмократичні) вони ж сидять на грантах європейських. Вони ж працюють проти держави у нас. На руйнування держави, проти влади. А їх хто фінансує?! Путін у себе там гайки позакручував, а у нас - відкрито. У нас же демократія".

"Тоді нам, виходячи з вашого запитання, потрібно під асфальт закатувати "Батьківщину" - це наш супротивник. Треба розтоптати УДАР, треба з лайном змішати, хто там ще в опозиції, - "Свободу", виходячи з вашої постановки питання. Це вже готові опоненти, а це (проект Затуліна - ред.) буде просто опозиційний рух. Ну, виникне - так виникне. Аби воно було в конституційному полі. А це повинен сказати Мін'юст", - підсумував Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович на білому коні в'їде у Білий дім на Банковій у 2015-му" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

325

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути