понеділок, 19 липня 2010 14:47

Янукович має відреагувати на заяву Лужкова - "бютівець"

Янукович має відреагувати на заяву Лужкова - "бютівець"

Українська влада повинна відреагувати на заяву мера Москви Юрія Лужкова про те, що Україна має повернути Севастополь Росії. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Андрій Сенченко.

"У нас, як громадян України, головна проблема полягає в тому, наскільки українська влада патріотична. Якщо вона така, можна знайти більш-менш тактичний спосіб відповісти на подібні недружні вирази. А коли є сумніви в патріотичності влади, тоді ми не знаємо: чи це розігрують "за нотами" якийсь спільний сценарій, чи щось інше", - зауважив він.

Депутат зазначив, що заява Лужкова розрахована на "певний маргінальний елемент" в Криму, який оплесками сприймає подібні речі. "На прикладі Лужкова можна побачити, що в арсеналі певних російських політиків є такий спосіб ведення справи, як керований конфлікт. Вони намагаються в режимі керованого конфлікту підтримувати ситуацію між Україною та Росією. Я думаю, Лужков в цьому питання фігура далеко несамостійна. Він отримує певні санкції та вказівки від політичного керівництва. Але від кого конкретно, я не візьмусь прогнозувати", - пояснив Сенченко.

Нагадаємо, мер Москви Юрій Лужков заявляє, що не змінив свою думку про статус Севастополя. "Я свої заяви щодо Севастополя зробив осмислено й обґрунтовано - ніяких змін моєї позиції щодо статусу Севастополя немає й не буде", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович має відреагувати на заяву Лужкова - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути