пʼятниця, 04 червня 2010 16:09

Янукович ліквідував буревій у Львівській області

Янукович ліквідував буревій у Львівській області

Владі на дев'яносто відсотків вдалося подолати наслідки стихійного лиха у Львівській області. Про це на прес-конференції сказав президент України Віктор Янукович.

"Я вчора до пізньої ночі працював на телефонному зв'язку з керівниками Львівської області і міністерства з надзвичайних ситуацій: міністром Шуфричем і з головою Львівської адміністрації Горбалем... Для мене немає ніякої різниці, в якому регіоні лихо. Ми завжди будемо реагувати, щоб допомогти людям і подолати наслідки цього лиха", - зазначив він.

Президент наголосив, що у 2008 році влада виділила значну кількість коштів на подолання наслідків повені у західних регіонах України, які були розкрадені. "Я не буду казати, ким. Я не слідчий і не прокурор. Але скоро ми отримаємо на це серйозну ретельну відповідь", - додав Янукович.

Глава держави зауважив, що тоді наслідки лиха так і не були подолані. "Не побудовані мости, мостові переходи і дороги. Сьогодні деякі населені пункти відрізані від життя. Зараз нам треба подолати наслідки стихійного лиха 2008 року – знову виділити бюджетні кошти", - пояснив він.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович ліквідував буревій у Львівській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути