понеділок, 03 серпня 2009 16:31

Львовом пройшовся буревій: рух транспорту тимчасово зупинено (ФОТО)
6

3 серпня близько 14.15 центром Львова пройшов буревій. Упродовж 15-20 хвилин падав сильний дощ. Внаслідок негоди центр міста залишається без світла.

Нагадаємо, ще зранку синоптики попереджали, що місцями по Львівські області та у Львові пройдуть грози, град, під час грози - подекуди шквали 15-20 м/с.

В області хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень короткочасний дощ, місцями грози, град. Вітер південно-західний 9-14 м/с, вранці та вдень під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13…18ºС тепла, вдень 25…30ºС тепла.

У місті через стихію тимчасово зупинено рух громадського транспорту. Зокрема, через знеструмлення ліній живлення електротранспорту тимчасово припинено рух трамваїв. Рух тролейбусів поступово відновлюється, зокрема, маршрут N5 і N 3 вже курсує за маршрутом.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Аварійні служби ЛКП "Львівелектротранс" працюють на вул. Шевченка, Ангеловича, Промисловій, Каховського-Некрасова. На вул. Антоновича стався обрив кабельної мережі, на місці працюють аварійні служби.

На міську диспетчерську вже надійшло 50 звернень від мешканців міста.

Станом на 15:30 годину на диспетчерську Львівської міської ради надійшло близько 50 звернень від мешканців. Найбільшими проблемами є падіння дерев, обрив електромереж, залиття підвалів.

Найбільших наслідків зазнав від буревію Шевченківський район.

"Основний удар від буревій прийшовся на місто Львів. Швидкість вітру становила 22 м на секунду. Ми отримали шість викликів по "103". Жодної людини наразі не шпиталізовано", - повідомив 3 серпня у коментарі начальник Головного управління надзвичайних ситуацій Львівської ОДА Олексій Титаренко.

Він також додав, що внаслідок буревію у Львові на машини впало 20 дерев, одне дерево впало на будинок в районі вул. Варшавської. "Також в усіх районах Львова ми отримали виклики у пожежну службу. У багатьох місцях пошкоджено лінії електропередач".

У той же час, у Львівській області, в селі Андріївка Буського району, буревій обірвав високовольтну лінію електропередач, яка впала на пасовище, внаслідок чого було убито 11 корів. Про це у коментарі повідомив речник ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко.

За матеріалами Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «Львовом пройшовся буревій: рух транспорту тимчасово зупинено (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути