пʼятниця, 05 листопада 2010 12:23

Янукович ледачий, недбалий та некомпетентний у всьому - Чорновіл

Янукович ледачий, недбалий та некомпетентний у всьому - Чорновіл

Народний депутат Тарас Чорновіл дав сміливе інтерв'ю виданню "Досьє". У ньому він пройшовся по результатах місцевих виборів та відзначив певні характерні риси президента Віктора Януковича.

Чорновіл дійшов до висновку, що нинішній президент нічим не відрізняється від Ющенка.

"Янукович, звісно, може в один прекрасний день помахом однієї руки прибрати усіх тих, хто ним керує. Але Янукович – це той самий Ющенко. Такий самий ледачий, такий самий недбалий, такий самий некомпетентний абсолютно в усьому. А такими людьми, як правило, дуже легко маніпулювати", - сказав нардеп.

Позафракційний обранець назвав умову, за якої він може помилятися на рахунок Януковича.

"Єдина відмінність Ющенка - що він час від часу свою команду перетрушував (хоча період Балоги протривав занадто довго). Якщо Янукович зробить те саме – своїх "любих друзів" і уряд одночасно відправить у відставку – тоді я зможу сказати, що я помилявся, що це – людина з характером. У мене є відчуття, що він все-таки відправить, або максимально розмиє уряд. Не думайте, що Янукович на гачку у тих, хто ним керує – це просто елементарна лінь. Людина здобула сатисфакцію. А для нього це було абсолютною ціллю", - продовжує Чорновіл.

Нардеп нагадав, що у 2004 році Янукович свято вірив у свою перемогу. Як тодішній керівник його штабу, який вивчав усі матеріали, він переконаний: "Янукович свято вірив у свою перемогу й до сих пір вважає, що у нього цю перемогу вкрали. Він пережив 9 місяців приниження у 2005 році, коли йому доводилося переховуватися, дуже часто просто тікати з країни".

Далі Янукович отримав три сатисфакції.

"Першу сатисфакцію він отримав у вересні 2005-го, коли він з кривою посмішкою зустрічав Тимошенко, яка після своєї відставки двічі бігала в "Зоряний" (штаб Партыї регіонів - ред.) - все це відбувалося на моїх очах... Вдруге він отримав сатисфакцію, коли Ющенко став до нього прислухатися. Янукович, по-суті, став його соратником. І третій момент його сатисфакції – коли він переміг і ввійшов у президентський кабінет. А потім у нього лишилося лише два стимули – по-перше, забезпечити щасливе, дуже щасливе майбутнє для себе і для своїх нащадків... Знаєте, в Януковича комплекс блокадника. Ті, хто пережив блокаду Ленінграду, потім усе своє життя не могли наїстися. Люди, які починають з дуже низького старту, а потім будують якісь неймовірні резиденції, купують яхти та вертольоти – оце і є комплекс блокадного Ленінграду", - аналізує нардеп.

Нагадаємо, що Тарас Чорновіл був обраний до ВР народним депутатом від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович ледачий, недбалий та некомпетентний у всьому - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути