понеділок, 04 березня 2013 09:14

Янукович і Тулуб є уособленням зла для України та Черкащини - Ілляшенко

Янукович і Тулуб є уособленням зла для України та Черкащини - Ілляшенко
Фото: gazeta.ua

При керівництві глави Черкаської ОДА Сергія Тулуба, на Черкащині відбулася хвиля соціальних протестів проти нового Податкового кодексу, мовного закону, скасування пільг для чорнобильців. Після останніх двох акцій, які провів "УДАР" разом з іншими опозиційними партіями, у Тулуба почала проявлятись параноя.

Про це заявив голова Черкаської обласної організації "УДАР Віталія Кличка" Віталій Іляшенко.

"Він поставив металевий паркан біля облдержадміністрації, перетворивши центральну Соборну площу на концтабір. Щоб завадити проведенню там акцій, владою області щоразу вигадуються різні схеми. То ярмарки, то виставки автомобілів і бронетехніки, а тепер площу ще й парканом обнесли. На мітинги влада виводить півсотні міліціонерів, які б мали охороняти черкащан і не допускати розгулу злочинності біля розважальних закладів. Це вказує на те, що Тулуб ніяк не може знайти способу, як нас усіх заспокоїти", – заявив Іляшенко.

На Черкащині діє опозиційна адміністрація, яка аналізує діяльність губернатора при владі, каже "ударівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" проситиме ЄС та США зробити нардепів від ПР та КПУ персонами нон ґрата

"Якщо підсумувати діяльність Януковича і Тулуба, то всі їхні реформи провалені. Зокрема пенсійна реформа, яка мала зробити Пенсійний фонд бездефіцитним вже у 2012 році. Однак дефіцит зріс майже втричі. Але витрати на владу не зменшилися. А для облдержадміністрації і силових відомств Черкащини навіть зросли. І прикладом того є придбання дорогих автомобілів для керівництва черкаської міліції", – наголосив Іляшенко.

Медична реформа нинішньої влади призвела до скорочення лікарень та обмеження доступу до медичних послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР не розуміють, навіщо опозиція блокувала ВР: "Ми одразу говорили про той компроміс, який і прийняли"

"Ми вже бачили як Тулуб на Черкащині відкривав лікарні і при цьому так і не створив належних умов для її функціонування. При цьому зростає фінансування спецлікарень для чиновників Адміністрації. Конституційна норма про безкоштовну медицину в області не виконується взагалі, - додав Віталій Ілляшенко. – А замість доступного житла українці отримали щорічне зменшення фінансування відповідних державних програм. Фонд молодіжного житлового кредитування запустив нові програми у 2012 році, одна з них – це "Доступне житло" і нею скористалось всього 2 черкащанина. Це ж яку треба було успішну покращену програму запустити, щоб вона набула такого провалу?! Тому ми повинні збирати підписи за відставку президента та нашого "славного" губернатора", – резюмував Іляшенко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Тулуб є уособленням зла для України та Черкащини - Ілляшенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути