Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2010 20:41

Янукович і Медведєв обговорять питання мосту через Керченську протоку

Янукович і Медведєв обговорять питання мосту через Керченську протоку

Одним з питань, яке обговорюватиметься під час зустрічі президентів України та Росії Віктора Януковича та Дмитра Медведєва 4 жовтня в рамках українсько-російського міжрегіонального форуму, буде питання будівництва транспортного переходу через Керченську протоку.

Про це повідомив кримський прем"єр-міністр Василь Джарти на прес-конференції в Сімферополі в середу.

"В понеділок, 4 жовтня, намічається зустріч двох президентів України та Росії Віктора Януковича і Дмитра Медведєва. Одне з питань, які піднімаються, - це розвиток транспортної інфраструктури на території Криму, зокрема і керченський транспортний перехід. І я виступаю з доповіддю", - сказав він.

На думку Джарти, те, що глави держав обговорюватимуть дане питання, "це ще раз є підтвердженням того, що дане питання знаходиться на контролі у президента Віктора Януковича і підтримане президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим".

"Дане питання не забувається, воно підіймається, і ми сподіваємося, що ми перейдемо в ту фазу, коли почнеться робота з будівництва даного переходу", - підкреслив кримський прем"єр.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Медведєв обговорять питання мосту через Керченську протоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути