неділя, 22 грудня 2013 14:04

Янукович і його команда — це лише колективна мумія Леніна в українському мавзолеї - Луценко

Янукович і його команда — це лише колективна мумія Леніна в українському мавзолеї - Луценко
Фото: dt.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на 4-му всенародному віче зауважив, що за місяць протестів Україна змінилася. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ті, хто все ж питає де наші перемоги почуйте мене: місяць тому сорок шість відстоків українців виступали за європейський вибір. Сьогодні соціологи оцінюють підтримку євроінтеграції — це 62 відстотки українців. Це означає, що майдан не тільки захопив центр української столиці. Він захопив мільйони співвітчизників правилами, новою системою, новою країну в якій ми спільно хочемо жити. Ця цифра показує нам, що має робити Майдан далі. Перш за все, майдан має бути тут на Майдан Незалежності до того часу, поки не буди скинутий бандократичний режим Януковича" - сказав Луценко

Також він зазначив, що протестами українці зробили дірку в кримінальній зоні в якій живе країна.

"Сьогодні ми живе в іншій Україні. Так, ми не змогли сьогодні зкинути президента, ми не змогли сьогодні змінити уряд, але почуйте мене, сьогодні Янукович і його команда — це лише колективна мумія Леніна в українському мавзолеї. Вони тільки видимість влади. Вони вже не мають влади над нами. Мільйони людей вже живуть в країні без Януковича, без Азарова, без ганстерів, котрі тимчасово захопили нащу країну"

Окрім того Луценко, що за даними соціологів 80% українців не підтримують Януковича і 62% підтримують європейський вибір України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і його команда — це лише колективна мумія Леніна в українському мавзолеї - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути