Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 14:11

Янукович і Гюль обговорюють зняття перепон між українцями та турками

Янукович і Гюль обговорюють зняття перепон між українцями та турками

В Анкарі відбулася зустріч президента України Віктора Януковича з президентом Турецької Республіки Абдуллахом Гюлем. Під час зустрічі йшлося про подальше поглиблення та розвиток двосторонньої співпраці у різних сферах, у тому числі в енергетиці.

Як повідомила прес-служба глави української держави, президенти також наголосили на важливості розбудови культурних і гуманітарних зв'язків між Україною та Туреччиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович прилетів до Туреччини з наміром тісніше подружитись

Янукович та Гюль звернули увагу на збільшення товарообігу між країнами. "Ми розуміємо: чим швидше знімемо всі перепони на шляху розвитку бізнесу, тим швидше зростатиме товарообіг", – зазначив Янукович.

Він також висловив переконання, що документи, які будуть підписані за підсумками сьогоднішнього засідання українсько-турецької Стратегічної ради високого рівня, стануть "коротким підсумком роботи, яка ведеться на користь громадян України та Туреччини, економік двох країн і зміцнення міжлюдських відносин".

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Гюль обговорюють зняття перепон між українцями та турками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути