четвер, 09 вересня 2010 13:57

Янукович хоче, щоб чиновники вміли замотувати портянки

Янукович хоче, щоб чиновники вміли замотувати портянки

Міністр оборони Михайло Єжель запропонував областям взяти шефство над Збройними Силами України.

Це обговорювалось під час засідання ради регіонів у місті Буча на Київщині.

"Збройні сили ніколи не забудуть допомогу, яку їм надають області. Це підвищить відповідальність військовослужбовців, в тому числі тих, хто служить за контрактом. Ми хочемо запропонувати популяризувати збройні сили серед населення. Наприклад, нехай військові оркестри грають під час масових свят у містах. Це буде популяризувати збройні сили", - сказав Єжель.

Після його промови президент України Віктор Янукович схвалив цю пропозицію та запропонував губернаторам придбати інструменти для тих частин, які їх не мають. Сказав, що він робив це, коли сам був губернатором. При цьому зазначив, що збройні сили знаходяться у незадовільному стані

"Стан справ у збройних силах незадовільний. Я м"яко скажу. Можна навести багато прикладів, які це підтверджують. Я був у військових частинах, питаю: скільки у вас літаків? Кажуть - 29. А скільки можуть підійматися в небо? - Один", - зазначив президент.

Янукович сказав, щоб військові частини закріпили за конкретними установами та пообіцяв відвідувати їх частіше.

"Я хочу бачити стенди вашої співпраці з військовими частинами. Хочу бачити там заходи, які ви проводите в містах чи районах, як ви займаєтесь виховною роботою з молоддю спільно з людьми в формі. Крім того, чиновникам різних рівнів треба брати участь у навчаннях. Щоб вони мали можливість вдягнути чоботи, показати як вони можуть портянками користуватись. Показати, що вони є в нашій армії. Не всюди, але є", - заявив Янукович, звертаючись до начальника генштабу Григорія Педченка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, щоб чиновники вміли замотувати портянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути