середа, 19 жовтня 2011 13:44

Янукович хоче розширити міжрегіональне співробітництво з РФ

Янукович хоче розширити міжрегіональне співробітництво з РФ

Президент України Віктор Янукович переконаний, що ефективне міжрегіональне співробітництво сьогодні є тим інструментом, який дозволяє Україні та Росії динамічно розвивати перспективні напрямки двостороннього партнерства.

Про це він заявив на Другому Українсько-Російському міжрегіональному економічному форумі в Донецьку. "Сьогодні міжрегіональне співробітництво - одне з найбільш динамічних і перспективних напрямків українсько-російського партнерства", - зазначив Янукович.

За словами президента, він і його російський колега позитивно оцінили істотне зростання товарообігу між Україною та Росією, який цього року вперше в історії відносин наших країн перевищив 50 мільярдів доларів, повідомляє прес-служба голови держави.

"Великий внесок у цю справу роблять наші регіони. Міжрегіональне співробітництво виходить на зовсім новий сучасний рівень", - сказав він.

Президент звернув увагу на обопільну зацікавленість сторін у нарощуванні взаємодії між регіонами.

"Характерна для міжрегіонального рівня атмосфера прийняття рішень, я б сказав, набагато легша, ніж на рівні держав ... Такий підхід до налагодження ефективних контактів повинен бути прикладом для центральних органів влади", - резюмував Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче розширити міжрегіональне співробітництво з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути